slimschoonreizen-stedendriehoek

Slimschoonreizen-stedendriehoek

on 4 december 2018

Door een samenwerking met de cleantechregio wordt de interactieve mobiliteitsscan MobilityAnalyst nu kosteloos aangeboden aan werkgevers in die regio.

Werkgevers die gevestigd zijn in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen kunnen via het project Slim en schoon reizen gratis een mobiliteitsscan ontvangen. Deze uitgebreide scan geeft antwoord op vragen als: Hoe zorg je ervoor dat medewerkers minder in de file staan? Voor hoeveel automobilisten is het ov of de fiets een goed alternatief? En hoe zorg je voor vitalere medewerkers op de werkvloer? Kortom: hoe slim en schoon is het mobiliteitsbeleid van jouw organisatie? Ontdek het nu met de gratis interactieve mobiliteitsscan van Slim en Schoon Reizen!

De beste mix van maatregelen
De mobiliteitsscan geeft je inzicht in de reismethoden en -mogelijkheden van je medewerkers. Door het interactieve systeem kun je bovendien ‘spelen’ met verschillende varianten. Verander bijvoorbeeld eens de acceptabele fietsafstand naar 10 kilometer. Je ziet meteen het effect op je reiskosten en CO2-uitstoot!
Benieuwd of je met minder parkeerplekken toe kunt? Kijk eens wat een dag thuiswerken oplevert. Je draait zelf aan de knoppen van je mobiliteitsbeleid. Zo kom je tot de beste mix van maatregelen, die past bij jouw ambities.

Ook aan de slag?
Neem contact op met het project Slim en schoon reizen via de website.

 

slimschoonreizen