Slimschoononderweg

Slimschoononderweg-Arnhem-nijmegen

on 1 december 2018

Door een samenwerking met de regio Arnhem-Nijmegen wordt de interactieve mobiliteitsscan MobilityAnalyst nu kosteloos aangeboden via het project Slim en schoon onderweg.

Deze Mobiliteitsscan helpt je mobiliteitsbeleid te verduurzamen en geeft antwoord op de vragen: Hoe zorg je voor vitalere medewerkers op de werkvloer? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers minder in de file staan? Voor hoeveel automobilisten is fiets, e-bike, ov of carpoolen een goed alternatief? Kortom, hoe slim en schoon is jouw organisatie onderweg? Ontdek het met de gratis interactieve mobiliteitsscan van Slim & Schoon Onderweg!

De mobiliteitsscan geeft je inzicht in de reismethoden en -mogelijkheden van je medewerkers. Door het interactieve systeem kun je direct het potentiële effect van uiteenlopend mobiliteitsbeleid bekijken. Verander bijvoorbeeld de acceptabele fietsafstand eens naar 5 of 10 kilometer. Je ziet meteen het effect op reiskosten, verbruikte calorieën en CO2-uitstoot! Benieuwd of je met minder parkeerplekken toe kunt? Kijk eens wat een dag thuiswerken voor je bedrijf kan doen. Je draait zelf aan de knoppen van je mobiliteitsbeleid. Zo kom je tot de beste mix van maatregelen die past bij de ambities van jouw organisatie.

Heb je interesse in de gratis scan? Neem dan contact op met de projectorganisatie van Slim en Schoon onderweg in Arnhem-Nijmegen.

slimschoononderweg

Over slim en schoon onderweg: In Slim & Schoon Onderweg werken 18 gemeenten in de regio Arnhem Nijmegen nauw samen met provincie Gelderland, Rijkswaterstaat, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het bedrijfsleven (VNO-NCW, werkgevers) en vervoerders.