Hoeveel CO2, reistijd en kosten kan uw organisatie besparen?

ontdek het met de afspraakplanners van MobilityLabel

De Roudle-afspraakplanner

slim afspreken in de praktijk

Roudle is de prijswinnende Smart Mobility dienst die berekent op welke plek je het beste kunt afspreken met minimale reistijd. Door op een meer efficiënte locatie je afspraken te plannen spaar je reistijd, reiskosten en CO2-uitstoot.

De werking van Roudle is simpel: De gebruiker geeft aan waar iedereen vandaan komt en op welke manier iedereen reist en hij ziet direct wáár je het best af kunt spreken, rekening houdend met het wegennet, de dienstregelingen en de fileverwachting op dat tijdstip; het antwoord zal verrassen, want je gevoel laat je vaak in de steek bij dit soort puzzels…

De Roudle afspraakplanners werken niet met een geografisch midden of zwaartepunt, en rekenen -in tegenstelling tot wat mensen vaak denken- ook niet het middelpunt tussen de vertrekpunten uit, maar berekent dát afspreekpunt waar de totale groep de zo laag mogelijke reistijd heeft. Een dergelijke optimale-afspraak-plek is zonder speciale tools lastig te bepalen. Tests leren dat men al snel 20% kunt besparen ten opzichte van een ‘gezond verstand’-locatie. Dus 20% minder reistijd, minder reiskosten en 20% minder CO2-uitstoot.

De besparingen worden groter als de file-verwachtingen ook worden meegenomen in de berekeningen (niet actief in de demo-versie): Immers, voor een afspraak op maandagochtend kan een andere optimum gevonden worden dan voor een afspraak op woensdagmiddag.

Slim afspreken met de Roudle-afspraakprikker
Roudle-afspraakplanner

Onnodige kilometers besparen door slimmer af te spreken

Wat kan de Roudle-aanpak voor uw bedrijf betekenen?

Maken uw medewerkers veel kilometers voor onderlinge afspraken, trainingen of MT-overleggen? Heeft u Het Nieuwe Werken ingevoerd, maar nog niet de gewenste omslag gemaakt in het gedrag áchter locatie-onafhankelijk werken? Overweeg dan een dedicated afspraaktool die uw medewerkers faciliteert bij ‘slim afspreken’.

Wij maken dedicated afspreektools voor werkgevers in de huisstijl van het bedrijf, met bedrijfsspecifieke functies en mogelijkheden, gebaseerd op actuele dienstregelingen, actuele file-profielen en bijvoorbeeld de eigen vergaderfaciliteiten van het bedrijf.

demo contact download infosheet

MobilityLabel levert verschillende soorten afspraakplanners

Welke tool past het best bij uw organisatie?

Er zijn verschillende soorten Roudle-afspraakplanners. De gratis versie op www.roudle.com is onze freemium-versie. Deze toont je de werking en helpt je al aardig met het besparen van reistijd, maar deze versie houdt geen rekening met files op het moment van afspreken. Ook is het aantal vertrekpunten beperkt tot 6. Voor bedrijven die méér willen bieden wij de in-company versie Roudle Pro aan. Deze dienst werkt in de huisstijl van uw bedrijf, houdt rekening met uw eigen kantoorlocaties, rekent met acurate fileverwachtingen op het moment van afspreken en ondersteunt tot 12 vertrekpunten. Méér kan ook met onze maatwerkvariant Roudle-Premium. Voor software-ontwikkelaars bieden we een API-variant aan waarmee je eenvoudig van onze planners en algoritmes gebruik kunt maken vanuit een eigen applicatie.

afspraakplanners en datumprikkers in uw eigen huisstijl
afspraakplanners en datumprikkers in uw eigen huisstijl

Freemium: Roudle.com

gratis meteen aan de slag!

 • auto-routes
 • OV-routes
 • geen file-informatie
 • maximaal 6 vertrekpunten
 • alléén publieke afspreekpunten
Aan de slag

In-company Roudle Pro

7.500,- vanaf-prijs per jaar

 • auto-routes
 • OV-routes
 • incl. file-informatie op het tijdstip van afspreken
 • maximaal 12 vertrekpunten
 • ondersteunt publieke POI's en eigen afspraaklocaties
 • in bedrijfshuisstijl
Offerte aanvragen

In-company Roudle Premium

offerte op aanvraag

 • auto-routes
 • OV-routes
 • incl. file-informatie op het tijdstip van afspreken
 • onbeperkt aantal vertrekpunten
 • ondersteunt publieke POI's en eigen afspraaklocaties
 • desgewenst voorzien van bedrijfsspecifieke functies zoals datumprikkers
 • desgewenst voorzien van bedrijfsspecifieke data of koppelingen
 • in bedrijfshuisstijl
Offerte aanvragen

Roudle API

5.000,- vanaf-prijs per jaar

 • Gaat u liever zelf aan de slag om uw dienstverlening uit te breiden met route- en plaatsbepalingsfunctionaliteiten dan is een Roudle-API een goede oplossing. Zo kunt u snel nieuwe functies aan uw website of app toevoegen zónder zelf alle data te vergaren en zonder u te verdiepen in complexe algoritmes en ingewikkelde geo-processen. We ondersteunen u bij het aansluiten op de API met een unieke API-Key voorzien van heldere documentatie en technische support.
Offerte aanvragen

Waarom de Roudle-afspraakplanners voor úw bedrijf?

De belangrijkste argumenten op een rijtje

 • Kosten besparen

  Uw afspraakplanner rekent voor al uw medewerkers uit op welke plek zij hun afspraken het beste kunnen plannen. De gemiddelde brandstofbesparing hiervan ligt gewoonlijk tussen de 15% en 25%. Datzelfde geldt voor de besparing in reistijd/werktijd.

 • CO2 besparen

  Eén van de slimste manieren om aan uw duurzaamheidsdoelstellingen te werken is het vermijden van overbodige kilometers. Daar waar het ombuigen van modaliteitskeuzes soms grote gedragsveranderingen vraagt, is het veel makkelijker uw medewerkers mee te krijgen in het voorkómen van reistijd en kilometers: Niemand staat immers voor zijn plezier in de file.

 • Faciliteren 'Het Nieuwe Werken'

  Steeds meer bedrijven stappen over op Het Nieuwe Werken. Tegelijkertijd is de omslag naar écht plaats- en tijdonafhankelijk werken veel méér dan het reduceren van het aantal werkplekken en het uitdelen van laptops. De Roudle-afspraakplanners helpen uw medewerkers in het slimmer invullen van écht plaatsonafhankelijk werken en het ontdekken van handige en leuke meeting-locaties: Lang niet elke meeting tussen medewerkers uit verschillende regio’s hoeft tenslotte op het hoofdkantoor plaats te vinden.

 • In elke vorm of toepassing

  Met een web-app of thema-site kunnen gebruikers aan de slag met route- en plaatsbepalingfunctionaliteiten, binnen een bestaande internet- of intranetsite of een daarvoor in het leven geroepen thema-site. Kiest u liever voor een native app, dan kunnen wij dat ook voor u realiseren. Wij ondersteunen zowel iOS (iPhone en iPad), Android en Windows apps en leveren met plezier een dedicated app met functionaliteiten die aansluiten op úw business.

 • Maatschappelijke bijdrage aan filereductie

  Veel bedrijven worstelen met landelijke en lokale bereikbaarheidsissues, maar zijn er tegelijkertijd zelf mede-veroorzaker van. Steeds meer organisaties zijn in het kader van hun MVO-beleid bezig met het in balans brengen hiervan en onderzoeken hoe ook zij een bijdrage kunnen leveren aan fileproblematiek, spitsmijden en regionale bereikbaarheid. Door op slimmere locaties en tijdstippen af te spreken staan uw medewerkers minder in de file en dragen er dus ook minder aan bij.

 • Gemak Medewerkers

  Het plannen van afspraken is voor veel medewerkers een tijdrovend proces. Het vinden van de juiste combinatie van tijd, ruimte in de agenda’s, reistijden en locatie, is voor veel kenniswerkers, secretaresses of managers een flinke puzzel. Slimme tooling faciliteert dit proces en spaart tijd en geld.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en toegevoegde waarde van onze afspraakplanners voor uw organisatie? Neem dan snel contact met ons op, bijvoorbeeld via onderstaande terugbel-knop.


naam*:
bedrijf:
telefoonnummer*:
voorkeur dag(deel):

Christiaan Rasch

Christiaan Rasch

“Het is ons doel om met mooie en slimme oplossingen organisaties te ondersteunen bij het maken van efficiënte en duurzame mobiliteitskeuzes.”

Thijs Brentjens

Thijs Brentjens

“Met objectieve cijfers en heldere visuals is het makkelijker het juiste mobiliteitsbeleid te formuleren.”

reistijd, kosten en CO2 besparen begint met de smart mobility tools van MobilityLabel

Slim afspreken met de Roudle-afspraakprikker