RegioAnalyst

on 4 maart 2020

Steeds meer regio’s werken samen met MobilityLabel in het bieden van interactieve mobiliteitsscans voor werkgevers. Dit leidde bij de makers van MobilityAnalyst tot het besef dat deze data niet alleen voor de werkgever heel waardevol is, maar dat je op een geaggregeerd niveau als regio ook interessante patronen kunt ontdekken in het woon-werkverkeer van een groep bedrijven, een bedrijventerrein, een stad of een regio. Daarom ontwikkelde MobilityLabel de RegioAnalyst-view.

Hierbij kunnen provincies, steden en andere regio’s nét als in het reguliere MobilityAnalyst zelf scenario’s ontwikkelen, verbanden leggen en benchmarken: Waar liggen – kijkend naar de duizenden onderliggende woon-werkverplaatsingen de zwakke plekken in het OV-netwerk; waar liggen de grootste kansen voor fietspromotie in de regio of welke werkgevers worden het meest geraakt bij grootschalig onderhoud aan de weg? Allemaal vragen waar je met enkele drukken op de knop zélf een antwoord op kan vinden. Fact based.

Neem contact met ons op als u bij een regio werkt en hier meer informatie over wilt weten. We komen graag een demo verzorgen.

RegioAnalyst

Share this post: