PROVADA-FUTURE

PROVADA FUTURE Startup Battle

on 20 maart 2018

Provada Future Startup-battle

Met de introductie van de vastgoedtool ‘Locationanalyst‘ werkt MobilityLabel steeds vaker voor de vastgoedsector. Reden voor het MobilityLabel-team om dit jaar mee te pitchen voor de Provada future Startup-battle.

MobilityLabel is met LocationAnalyst door de voorselectie gekomen en battle-de vandaag voor de voltallige vakjury voor een Provada wild-card. We kregen scherpe en goeie vragen van de jury en kijken uit naar het vervolg!

Over MobilityLabel’s LocationAnalyst:

LocationAnalyst is een DIY-tool op het gebied van vestigingsplaatsonderzoek. De tool innovatieve toont u direct wat de impact is van elke mogelijke verhuisbeweging, gebaseerd op de ritten van úw organisatie, de woonadressen van uw medewerkers en uw mobiliteitsbeleid. U krijgt inzicht en bespaart, zowel reistijd voor uw medewerkers (talentbehoud), reiskosten, als CO2-uitstoot. Verder lezen…

Onze pitch-set:

MobilityLabel - LocationAnalyst - Provada Future Startup BattleMobilityLabel - LocationAnalyst - Provada Future Startup BattleMobilityLabel - LocationAnalyst - Provada Future Startup BattleMobilityLabel - LocationAnalyst - Provada Future Startup BattleMobilityLabel - LocationAnalyst - Provada Future Startup BattleMobilityLabel - LocationAnalyst - Provada Future Startup BattleMobilityLabel - LocationAnalyst - Provada Future Startup BattleMobilityLabel - LocationAnalyst - Provada Future Startup BattleMobilityLabel - LocationAnalyst - Provada Future Startup Battle

 

 

 

 

 

 

Wat is PROVADA?
PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 24.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland.

Wat is Provada Future?

PROVADA FUTURE is het platform voor trends en innovaties met impact op de bouw- en vastgoedsector. Partners van PROVADA FUTURE maken het mogelijk om relevante innovaties, onderzoek en trends bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. PROVADA FUTURE is er voor innovators en fast movers, voor startups en grownups en voor de verbinding tussen de Tech- en de vastgoedwereld.Wij brengen nieuwe technologie naar de beurs. Wij laten de beste innovators pitchen. Wij hebben meer dan 200 startups waarmee je als grownup het verschil kunt maken en wij bieden samen met onze Startuppartner Holland ConTech & PropTech, een inspirerend programma.

 

PROVADA 2018 wordt gehouden van 5 tot 7 juni in de RAI in Amsterdam.

Provada 2018