MobilityLabel behaalt ISO 27001-certificering

MobilityLabel kondigt met trots aan dat zij de ISO 27001-certificering voor haar mobiliteitsscans en afspraakprikkers heeft behaald. Deze certificering erkent de inzet van MobilityLabel voor het waarborgen van uitmuntende informatiebeveiliging bij het bieden van interactieve mobiliteitsscans en afspraakprikkers. Het behalen van deze certificering benadrukt de toewijding van MobilityLabel aan het beschermen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens en informatie van haar klanten.

ISO 27001 is een internationale norm die een framework biedt voor het opzetten, implementeren, onderhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). Het behalen van deze certificering betekent dat MobilityLabel voldoet aan de strikte eisen en best practices op het gebied van informatiebeveiliging. Het stelt ons in staat om bedreigingen en risico’s effectief te identificeren, beheren en minimaliseren, en biedt klanten de zekerheid dat hun gegevens veilig worden behandeld.

ThijsBrentjens

Thijs Brentjens, security officer van MobilityLabel, reageerde verheugd op het behalen van de ISO 27001-certificering: “Het behalen van de ISO 27001-certificering is een belangrijke mijlpaal voor MobilityLabel en getuigt van onze toewijding aan het waarborgen van de hoogste normen van informatiebeveiliging. Als security officer ben ik trots op ons team dat hard heeft gewerkt om ervoor te zorgen dat onze processen, systemen en medewerkers voldoen aan de strenge eisen van ISO 27001.”

Brentjens benadrukte ook het belang van informatiebeveiliging bij mobiliteitsscans: “Bij MobilityLabel begrijpen we dat de bescherming van gevoelige gegevens van cruciaal belang is voor onze klanten. Met mobiliteitsscans werken we met gegevens van grote groepen werknemers, die de werkgevers en regio’s ons toevertrouwen. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze gegevens op een veilige en betrouwbare manier worden behandeld.”

De ISO 27001-certificering bevestigt dat MobilityLabel alle noodzakelijke maatregelen heeft genomen om de vertrouwelijkheid van gegevens te waarborgen, inclusief gegevensbescherming, toegangscontrole, incidentbeheer en continuïteitsplanning. Dit stelt klanten gerust dat hun informatie in veilige handen is en dat MobilityLabel zich houdt aan de hoge normen van informatiebeveiliging. MobilityLabel is vastbesloten om de ISO 27001-certificering te gebruiken als basis voor voortdurende verbetering en investering in informatiebeveiliging.

TÜV NORD Nederland, een externe certificeringsinstantie, heeft de hierbij behorende audits uitgevoerd en het certificaat officieel toegekend. Het certificaat bevestigt dat MobilityLabel strikte informatiebeveiligingsnormen zal handhaven met behulp van haar ISMS, inclusief het beschermen van de veiligheid, vertrouwelijkheid en integriteit van de gegevens van haar klanten. Meer informatie over de ISO-certificering vindt u op onze security-pagina.

ISO-certificate-MobilityLabel