Makeover maakt van MobilityAnalyst de meest innovatieve interactieve mobiliteitsscan van Nederland

on 4 december 2018

Deze week lanceerde MobilityLabel de compleet vernieuwde versie van MobilityAnalyst, tooling voor interactieve mobiliteitsscans. MobilityAnalyst kent nu véél meer indicatoren, slimme mobiliteitsmaatregelen, interactieve tools en kaarten en is daarmee de meest innovatieve interactieve mobiliteitsscan van Nederland. Achter de schermen was de infrastructuur van de tool de laatste tijd al meer en meer uitgebreid. Nu was het tijd voor een makeover van de voorkant. De belangrijkste verschillen zijn:

  • véél meer indicatoren op de verschillende beleidsterreinen
  • de introductie van een tabblad-structuur, zodat je direct kunt inzoomen op de voor jou meest interessante kentallen. Zo zal een facilitymanager op het tabblad facilities snel een overzicht kunnen krijgen van de impact van de onderzochte maatregelen op het aantal te besparen parkeerplekken, of bijvoorbeeld het aantal additioneel benodigde fietsenstallingsplekken. Ligt de focus meer op duurzaamheid, dan vind je alle relevante kentallen op het betreffende tabblad. Idem met vitaliteit, routes en medewerkers.
  • meer (nuance)mogelijkheden in de te onderzoeken beleidsmaatregelen, zoals een ondergrens qua OV-tijd, of de mogelijkheid de fiets te laten kiezen als dit de snelste modaliteit blijkt te zijn.
  • meer interactieve kaarten, om de impact van het voorgenomen beleid op de medewerkerspopulatie te visualiseren
  • alle maatregelen en indicatoren zijn nu voorzien van helpteksten met toelichtingen, verantwoordingen en/of links naar meer informatie
  • de indicatoren zijn over de tabbladen te verschuiven, zodat je eenvoudig alle indicatoren die je bijvoorbeeld in een workshop wilt tonen, bij elkaar staan.

Meer informatie over MobilityAnalyst vind je op onze website of neem een kijkje in de demo-omgeving.
[layerslider id=”MobilityAnalyst-slider”]