CO2-uitstoot CNG-event ‘Leave no footprint’ in kaart gebracht

on 16 oktober 2017

Toen Climate Neutral Group op 5 oktober het inspirerende jubileumcongres Leave No Footprint organiseerde, waren wij daar als trotse partner van Climate Neutral Group natuurlijk bij aanwezig.

CNG zou CNG niet zijn als ze ook niet dit evenement CO2 neutraal organiseren. Op basis van een bezoekersenquete is inzichtelijk gemaakt waar de bezoekers vandaan komen. Op basis van deze data heeft MobilityLabel doorgerekend wat de CO2-footprint van dit event is.

screenshot Leave No Footprint

MobilityLabel zou MobilityLabel niet zijn als we dat niet interactief zouden maken. Dus hebben we onze werkgeverstool ‘MobilityAnalyst‘ ingezet om meer inzicht te bieden in waar mensen vandaan komen, welke alternatieven ze hadden om op de event-locatie (Castellum Hoge Woerd in Utrecht de Meern) te komen en stellen we gebruikers in staat om te spelen met mobiliteitsbeleid. Om inzicht uit te halen. En omdat het leuk is.

De resultaten van deze event-scan zijn inmiddels niet meer beschikbaar.

Bent u organisator van evenementen en wilt u bij uw events de mobiliteitsfootprint (en reistijden) reduceren, neem dan contact met ons op.

 

CNG Leave No Footprint

Share this post: