Samenwerkingsovereenkomst MobilityLabel en Climate Neutral Group: samen werken aan CO2-reductie

on 15 augustus 2017
ondertekening samenwerking Climate Neutral Group

vlnr: Thijs Brentjens (MobilityLabel), Arjen Struijk (CNG), Christiaan Rasch (MobilityLabel) en Daniëlle de Bruin (CNG)

MobilityLabel tekende onlangs een samenwerkingsovereenkomst met de Climate Neutral Group. In deze samenwerking vinden we een krachtige partner om voor nog meer organisaties te werken aan de verduurzaming van mobiliteit. Vanaf nu zet de Climate Neutral Group de speciale MobilityAnalyst-tool in bij het inzichtelijk maken van CO2-uitstoot en het vinden van reductiescenario’s.

Wist u dat de mobiliteit van een organisatie verantwoordelijk is voor gemiddeld 42 procent van een CO2-voetafdruk? Mede daarom is mobiliteit al jaren één van de speerpunt binnen CNG. Hoogste tijd om dit percentage te verlagen dus! Climate Neutral Group helpt u op weg met onze nieuwe tool MobilityAnalyst.

MobilityAnalyst is een slimme tool die direct inzicht geeft in de CO2-uitstoot en de kosten voor woon- en werk mobiliteit. De tool geeft suggesties om kosten en CO2 te besparen, en rekent deze opties direct door voor uw organisatie. U ziet direct welke mobiliteitsmaatregelen het meeste opleveren, en welke medewerkers erdoor geraakt worden in reistijd- en kosten. Zo kunt u die maatregelen selecteren waar iederéén beter van wordt.

Climate Neutral Group beschikt over specialisten die de CO2-uitstoot van uw organisatie in kaart brengen, en uw mobiliteit in het bijzonder. Naast de ervaring die CNG in huis heeft, helpen wij u ook bij het vervolgtraject, zoals de implementatie van duurzame mobiliteitsoplossingen of verbeteringen binnen deze bestaande oplossingen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van MobilityAnalyst? Start dan hier de demo. Met onze voorbeelddata kunt u hier zelf ontdekken hoe MobilityAnalyst werkt.

Ook benieuwd hoeveel CO2, reistijd en kosten uw organisatie kan besparen? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact op met Climate Neutral Group of Christiaan Rasch, specialist mobiliteitstools van MobilityLabel.

 

Over de Climate Neutral Group: Climate Neutral Group is een social-venture; een bedrijf waar financieel resultaat en maatschappelijke impact hand in hand gaan. In 2002 is de Climate Neutral Group opgericht om het klimaatprobleem tegen te gaan, onder andere door de Stichting Doen en de Triodos Bank. Het klimaatneutraal maken van organisaties of producten en diensten is het streven van Climate Neutral Group. CNG is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. Deze positie is te danken aan de uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van reductie en compensatie van CO2-uitstoot. Lees verder…

samenwerking Climate Neutral Group