De tools van MobilityLabel ondersteunen organisaties bij de juiste mobiliteitskeuzes en helpen bij kostenreductie, vermijden van onnodige reistijd, duurzaamheid, efficiency en talentbehoud.


Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Afspraakprikkers

Wat is voor uw medewerkers de beste plek om af te spreken? Bespaar reistijd, kosten en CO2 door op de juiste plek af te spreken. Houdt rekening met de vertrekpunten, reismogelijkheden en dienstregelingen.

Interactieve mobiscans

Wat is de impact van ander mobiliteitsbeleid op het woon-werkverkeer van uw medewerkers? En CO2-uitstoot, reiskosten, filedruk, benodigde parkeerplekken? Wat is het fietspotentieel van uw organisatie en welk OV-beleid biedt de meeste kansen?

social distance office

NIEUW!

Het lokale satellietkantoor als één van de oplossingen voor anderhalvemeterbedrijfsvoering?

Lees er hier meer over!

Locatiediensten

Wat is de impact van een andere kantoorlocatie op het woon-werkverkeer van uw medewerkers? Wat is de ideale nieuwe vestigingslocatie voor uw organisatie?

Dit is MobilityLabel

Ons bedrijfsprofiel

MobilityLabel is gespecialiseerd in het kwantificeren en optimaliseren van het mobiliteits- en vestigingsbeleid van middelgrote en grote werkgevers. Wij doen dit aan de hand van door ons ontwikkelde -in de praktijk bewezen- standaarddiensten en individueel maatwerk. Onze aanpak is analytisch, cijfermatig en fact-based. MobilityLabel is geen prototype verkeerskundig bureau: zo schrijven wij geen lange rapporten, maar werken we met duidelijke cijfers, slimme tools, overzichtelijke visuals en zelfverklarende overzichten.

mobiscan
MobilityLabel: leverancier van Smart Mobility Tools

Onze klanten

MobilityLabel mag voor heel uiteenlopende klanten werken, variërend van bedrijven met enkele tientallen tot enkele duizenden medewerkers, zowel in de profit-sector als bij de overheid. De diensten van MobilityLabel sluiten zowel goed aan bij organisaties die bezig zijn met verduurzaming van hun mobiliteit, als bij organisaties die werken aan efficiencyverbetering, fusies of centralisaties.

MobilityLabel werkt zowel rechtstreeks voor werkgevers als via mobiliteitsadviseurs, vastgoedconsultants of overheden.

Onze demo’s

We zijn graag zo transparant en duidelijk mogelijk. Daarom beschrijven we onze diensten duidelijk, publiceren we onze tarieven online en vindt u van al onze diensten volledig werkende demo’s.

Neem eens een kijkje in ons democenter!

Ons team

De drijvende krachten achter MobilityLabel zijn Thijs Brentjens en Christiaan Rasch. Met hun achtergronden in geo-ict, open data, marketing en dienstontwikkeling vormen zij het kernteam van MobilityLabel en zorgen er voor dat Smart Mobility tools van MobilityLabel zich steeds verder blijven ontwikkelen.

Christiaan Rasch, founder MobilityLabel

Christiaan Rasch

“Het is ons doel om met mooie en slimme oplossingen organisaties te ondersteunen bij het maken van efficiënte en duurzame mobiliteitskeuzes.”

Christiaan Rasch
founder
christiaan@mobilitylabel.com
+31-6-28769187

Thijs Brentjens, founder MobilityLabel

Thijs Brentjens

“Met objectieve cijfers en heldere visuals is het makkelijker het juiste mobiliteitsbeleid te formuleren.”

Thijs Brentjens
founder
thijs@mobilitylabel.com

Max Mooij

Max Mooij

``Ik geloof in actieve mobiliteit, als oplossing van verkeers-, gezondheids- en milieuproblemen. Maar alleen op basis van feiten ga ik de discussie aan over duurzame mobiliteit.``

Max Mooij
international expansion
max@mobilitylabel.com

Onze contactgegevens

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en toegevoegde waarde van één van de diensten van MobilityLabel voor uw organisatie? Neem dan snel contact met ons op, bijvoorbeeld via onderstaande terugbel-knop.


  naam*:
  e-mail*:
  bedrijf:
  telefoonnummer*:

  Onze contactgegevens:

  MobilityLabel BV
  Nieuwegracht 1
  3512LB Utrecht
  Nederland

  KvK: 85840513

  Algemene vragen over onze dienstverlening: info@mobilitylabel.com
  Vragen over lopende opdrachten: support@mobilitylabel.com

  MobilityLabel op sociale media:

  Waarom MobilityLabel?

  Zijn onze Unique Selling Points uw Unique Buying Reasons?

  • Klantgericht en klantspecifiek

   MobilityLabel rekent nauwkeurig door wat de daadwerkelijke bereikbaarheid van úw kantoor voor úw medewerkers is. Wij geloven niet in ‘goede of slechte bereikbaarheid’ in het algemeen, maar rekenen zo nauwkeurig mogelijk uw situatie door en bepalen met úw beleidsparameters uw bespaarpotentieel.

  • Objectief en onafhankelijk

   Onze analyses en rapportages zijn onafhankelijk en niet gekleurd door andere belangen dan de uwe. Wij zijn geen vastgoedbemiddelaar en adviseren niet over andere aspecten dan bereikbaarheid.

  • Exact

   MobilityLabel werkt niet met algemene kentallen, generieke postcodetabellen of hemelsbrede afstanden. Wij rekenen alle routes, reismogelijkheden, filevertragingen en dienstregelingen exact door.

  • Fact-based

   Wij schrijven geen lange rapporten, maar laten de cijfers, feiten en visuals het verhaal doen. In een heldere intake besteden we veel aandacht aan het scherp krijgen van de juiste uitgangspunten zodat de uitkomsten mono-interpretabel zijn.

  • Flexibel

   Zo overzichtelijk als onze standaardproducten zijn, zo veelzijdig zijn de toepassingsmogelijkheden. Door slimme parameters en finetuning is er vrijwel geen mobiliteitsoptimalisatie te bedenken die wij met onze modellen en software niet aankunnen.

  • Duidelijk en scherp geprijsd

   Onze diensten zijn overzichtelijk opgezet, waarbij we er maximaal voor zorgen dat u als opdrachtgever weet wat u kunt verwachten. De tarieven voor onze standaardproducten zijn scherp geprijsd, net als eventueel maatwerk.

  • No nonsense

   Onze output is helder gevisualiseerd, bevat weinig jargon en is in hoge mate zelfverklarend. Mede daarom wordt onze output in veel organisaties gebruikt om verschillende stakeholders bij de besluitvorming te betrekken, zoals ondernemingsraden en directieteams.

  • Vertrouwelijk

   Wij begrijpen dat herhuisvesting veelal een gevoelig onderwerp is dat vaak samenhangt met fusies, overnames of reorganisaties. Vanzelfsprekend behandelen we uw opdrachtverstrekking en de gegevens die wij daarvoor nodig hebben dus strikt vertrouwelijk.

  MobilityLabel-nieuwsbrief

  Wilt u (plm. 2 keer per jaar) op de hoogte worden gehouden over ontwikkelingen, updates en nieuwe diensten, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

  Graag onderstaande optie aanvinken om de nieuwsbrief te ontvangen.

  Je kunt je natuurlijk op elk moment uitschrijven middels de links onder de nieuwsbrief.

  We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  reistijd, kosten en CO2 besparen begint met de smart mobility tools van MobilityLabel