MobilityLabel bespaart reistijd, kosten en CO2

Hoe kunnen we úw organisatie daar mee helpen?

Hoeveel CO2, reistijd en kosten kan uw organisatie besparen?

ontdek het met de smart mobility tools van MobilityLabel

Bedrijfsprofiel

MobilityLabel is gespecialiseerd in het kwantificeren en optimaliseren van het mobiliteits- en vestigingsbeleid van middelgrote en grote werkgevers. Wij doen dit aan de hand van door ons ontwikkelde -in de praktijk bewezen- standaarddiensten en individueel maatwerk. Onze aanpak is analytisch, cijfermatig en fact-based. MobilityLabel is geen prototype verkeerskundig bureau: zo schrijven wij geen lange rapporten, maar werken we met duidelijke cijfers, slimme tools, overzichtelijke visuals en zelfverklarende overzichten.

Key figures tot nu toe:

0

medewerkers doorgerekend

0

routeberekeningen uitgevoerd

Smart Mobility Tools
Smart Mobility Tools

Onze klanten

MobilityLabel mag voor heel uiteenlopende klanten werken, variërend van bedrijven met enkele tientallen tot enkele duizenden medewerkers, zowel in de profit-sector als bij de overheid. De diensten van MobilityLabel sluiten zowel goed aan bij organisaties die bezig zijn met verduurzaming van hun mobiliteit, als bij organisaties die werken aan efficiencyverbetering, fusies of centralisaties.

MobilityLabel werkt zowel rechtstreeks voor werkgevers als via mobiliteitsadviseurs, vastgoedconsultants of overheden. Door samenwerkingen in sommige regio’s, zoals de provincie Utrecht, de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen of bijvoorbeeld de regio Arnhem/Nijmegen zijn onze mobiliteitsscans soms zelfs kosteloos af te nemen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Op dit moment wordt gewerkt aan een internationale uitbreiding van onze dienstverlening.

Over ons

De drijvende krachten achter deze startup zijn Thijs Brentjens en Christiaan Rasch. Met hun achtergronden in geo-ict, open data, marketing en dienstontwikkeling vormen zij het kernteam van MobilityLabel en zorgen er voor dat Smart Mobility tools van MobilityLabel zich steeds verder blijven ontwikkelen.

Thijs Brentjens

Thijs Brentjens

“Met objectieve cijfers en heldere visuals is het makkelijker het juiste mobiliteitsbeleid te formuleren.”

Christiaan Rasch

Christiaan Rasch

“Het is ons doel om met mooie en slimme oplossingen organisaties te ondersteunen bij het maken van efficiënte en duurzame mobiliteitskeuzes.”

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en toegevoegde waarde van één van de diensten van MobilityLabel voor uw organisatie? Neem dan snel contact met ons op, bijvoorbeeld via onderstaande terugbel-knop.


naam*:
e-mail*:
bedrijf:
telefoonnummer*:

Onze contactgegevens:

Christiaan Rasch: 06-28769187christiaan@mobilitylabel.com

Thijs Brentjens: 06-11317044 | thijs@mobilitylabel.com

MobilityLabel VOF: Drift 3, 3512 BP Utrecht, Nederland | info@mobilitylabel.com

KvK: 70471010

 

MobilityLabel op sociale media:

MobilityLabel-nieuwsbrief

Wilt u (plm. 2 keer per jaar) op de hoogte worden gehouden over ontwikkelingen, updates en nieuwe diensten, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

Graag onderstaande optie aanvinken om de nieuwsbrief te ontvangen.

Je kunt je natuurlijk op elk moment uitschrijven middels de links onder de nieuwsbrief.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Waarom MobilityLabel?

Zijn onze Unique Selling Points uw Unique Buying Reasons?

 • Klantgericht en klantspecifiek

  MobilityLabel rekent nauwkeurig door wat de daadwerkelijke bereikbaarheid van úw kantoor voor úw medewerkers is. Wij geloven niet in ‘goede of slechte bereikbaarheid’ in het algemeen, maar rekenen zo nauwkeurig mogelijk uw situatie door en bepalen met úw beleidsparameters uw bespaarpotentieel.

 • Objectief en onafhankelijk

  Onze analyses en rapportages zijn onafhankelijk en niet gekleurd door andere belangen dan de uwe. Wij zijn geen vastgoedbemiddelaar en adviseren niet over andere aspecten dan bereikbaarheid.

 • Exact

  MobilityLabel werkt niet met algemene kentallen, generieke postcodetabellen of hemelsbrede afstanden. Wij rekenen alle routes, reismogelijkheden, filevertragingen en dienstregelingen exact door.

 • Fact-based

  Wij schrijven geen lange rapporten, maar laten de cijfers, feiten en visuals het verhaal doen. In een heldere intake besteden we veel aandacht aan het scherp krijgen van de juiste uitgangspunten zodat de uitkomsten mono-interpretabel zijn.

 • Flexibel

  Zo overzichtelijk als onze standaardproducten zijn, zo veelzijdig zijn de toepassingsmogelijkheden. Door slimme parameters en finetuning is er vrijwel geen mobiliteitsoptimalisatie te bedenken die wij met onze modellen en software niet aankunnen.

 • Duidelijk en scherp geprijsd

  Onze diensten zijn overzichtelijk opgezet, waarbij we er maximaal voor zorgen dat u als opdrachtgever weet wat u kunt verwachten. De tarieven voor onze standaardproducten zijn scherp geprijsd, net als eventueel maatwerk.

 • No nonsense

  Onze output is helder gevisualiseerd, bevat weinig jargon en is in hoge mate zelfverklarend. Mede daarom wordt onze output in veel organisaties gebruikt om verschillende stakeholders bij de besluitvorming te betrekken, zoals ondernemingsraden en directieteams.

 • Vertrouwelijk

  Wij begrijpen dat herhuisvesting veelal een gevoelig onderwerp is dat vaak samenhangt met fusies, overnames of reorganisaties. Vanzelfsprekend behandelen we uw opdrachtverstrekking en de gegevens die wij daarvoor nodig hebben dus strikt vertrouwelijk.

MobilityLabel is enthousiast lid van Connekt, het onafhankelijke netwerk voor slimme, duurzame en sociale mobiliteit. Connekt is een publiek-privaat samenwerkingsverband bestaande uit overheden, bedrijven en kennisinstellingen. Hier doen we veel inspiratie op van bedrijven en overheden die net als wij streven naar het efficiënter maken en verduurzamen van mobiliteit in Nederland.

Op dit moment zijn de in Nederland gehanteerde CO2-emissiefactoren allemaal net even anders. Om discussie en verwarring over deze cijfers te voorkomen, hebben SKAO, Stimular, Connekt, Milieu Centraal en de Rijksoverheid samen met diverse experts een uniforme lijst opgesteld die ook door MobilityLabel wordt gebruikt. Daarmee wordt de focus teruggebracht naar het primaire doel: het omlaag brengen van de CO2-uitstoot.

MobilityLabel is trotse drager van een Lean en Green Award. Lean and Green is een stimuleringsprogramma voor bedrijven en overheid dat wordt uitgevoerd door Connekt. Het stimuleert organisaties om te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau, door maatregelen te nemen die niet alleen kostenbesparingen opleveren, maar gelijktijdig milieubelasting reduceren.

Open Data Inside: MobilityLabel is enthousiast gebruiker van uiteenlopende soorten Open Data.

reistijd, kosten en CO2 besparen begint met de smart mobility tools van MobilityLabel